Despre

Mobila Germania Magazin de Mobila second hand in Bucuresti Comercializam Mobila second hand din germania la cea mai buna calitate. Magazin de mobila second hand germania in bucuresti . Aducem Mobila Si La Comanda !

            Cu noi va decorati casa!        Bine ati venit ! Relaxeaza-te, noi facem restul !

Mobila second hand din Germania. Oferim o gama larga de piese moderne ce constau in canapele second hand, fotolii, dormitoare, mese, biblioteci, dar si in piese de mobilier de lemn masiv, lustre, dormitoare clasice si moderne, bucatarii complet utilate la preturi atractive.
Obiectul de activitate al firmei il reprezinta comercializarea mobilierului pentru casa si birou. Gama de produse de mobilier personalizata, ieftina oferita clientilor en-gros si en-detail cuprinde: sufragerii, dormitoare living second hand, import germania, sufragerie living, biblioteci, camere tineret, bucatarii moderne, covoare, antichitati mic mobilier (comode, mese clasice, scaune, masute, noptiere, taburete, garderobe, cuiere, lustre second, coltare extensibile, canapele, bucatarie , masuta, mobilier baie, mobilier gradina, dormitoare copii, mobilier hol, mobilier bar, mobilier comanda, online,), mobilier tapitat: canapele, fotolii ( piele ) si saltele marca Relaxa.
Reprezentam imaginea mai multor producatori de mobila pe gustul tau din Germania si suntem convinsi de calitatea buna a produselor pe care le comercializam. Tu vei fi mai mult decat multumit de aceasta mobila noua si pentru calitate si formele bine finisate si placute. Oferim o larga varietate de piese ce constau in mobilier bine finisate, importator germania.

Mobila Second Hand Germania

Relaxati-va, noi facem totul !

Folosim cookie-uri pentru a vă asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru web. Dacă continuați să utilizați acest site, vom presupune că sunteți mulțumit de acesta.  Aflati mai multe